Life is Strange: Double Exposure Torrent

Life is Strange: Double Exposure Torrent Oyun

Life is Strange: Double Exposure Torrent torrent oyun

Life is Strange: Double Exposure Torrent İndir

Life is Strange: Double Exposure, 2015 yılında piyasaya sürülen bir macera oyunu serisi olan Life is Strange’in dördüncü ana bölümüdür. Bu yapımın arkasındaki stüdyo, portföyünde Life is Strange: Before the Storm ve Life is Strange: True Colours bulunan Deck Nine’dır.

Life is Strange: Double Exposure, serinin ilk bölümünde başlayan hikâyenin devamı niteliğinde. Oyunun kahramanı Max Caulfield, zamanı manipüle etme yeteneğine sahiptir ve şu anda prestijli Caledonian Üniversitesi’nde fotoğrafçıdır. Çırağımız, arkadaşı Safi’nin öldürülmüş cesedini bulduğunda, uzun süredir kullanmadığı yeteneğini kullanmaya ve zamanı geri döndürmeye karar verir.

Bunun yerine, Safi’nin hâlâ hayatta ve zarar görmemiş olduğu paralel bir gerçekliğe geçit açılır. Katilin bu kez her iki boyutta da bir saldırı düzenlemek üzere olduğunu bilen ve peşinde amansız bir dedektif olan Max, dedektiften kaçmak ve katilin suç işlemesini önlemek için elinden gelen her şeyi yapmak zorundadır.

Life is Strange: Double Exposure’da üçüncü şahıs aksiyon (TPP) izliyoruz. Serinin ilk bölümünden farklı olarak, kahramanımız sadece zamanı geri almakla kalmıyor, aynı zamanda boyutlar arasında atlayabiliyor. Kahramanımız bu yeteneğini oyunun özünü oluşturan iki gerçeklik arasında bir araştırma yapmak için kullanıyor.

Caledonian Üniversitesi kampüsünde dolaşırken, çeşitli karakterlerle tanışırken, konuşurken ve ilişkiler kurarken, yavaş yavaş olay örgüsünün diğer unsurlarını keşfediyoruz. Dahası, macera sırasında, hikayenin gidişatını ve sonunu açıkça etkileyen kararlar alıyoruz.

Life is Strange: Double Exposure Torrent torrent oyun indir

Life is Strange: Double Exposure Torrent Oyun İndir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir