Call of Duty: Black Ops 6 Torrent

Call of Duty: Black Ops 6 Torrent Oyun

Call of Duty: Black Ops 6 Torrent torrent oyun

Call of Duty: Black Ops 6 Torrent İndir

Call of Duty: Black Ops 6, Activision’ın en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin 21. ve 2010 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Black Ops alt serisinin altıncı oyunudur.

Yapım, Treyarch ve Raven Software liderliğindeki Amerikalı yayıncı tarafından yönetilen bir dizi geliştirme stüdyosu arasındaki işbirliğinin sonucudur; Ayrıca, hazırlanmasına Beenox (PC sürümünün yazarları), High Moon Studios, Infinity Ward ve Sledgehammer Games gibi ekipler katıldı.

Call of Duty: Black Ops 6, 1990’ların başında, Soğuk Savaş’ın sona ermesinden hemen sonra geçen bir hikaye kampanyasıdır. Call of Duty: Black Ops – Cold War’da sunulan olayların bir devamı niteliğindedir; ayrıca Call of Duty: Black Ops II’de görebildiğimiz 1980’lerin flashback’lerine referanslar içerir.

Bir casus gerilimi olarak tasarlanan senaryoda Frank Woods ve Russell Adler gibi hayranların yakından tanıdığı karakterlerin yanı sıra Troy Marshall ve Jane Harrow gibi yepyeni kişiler de yer alıyor. Küresel bir siyasi komplonun izini sürerek Rus tundrasını, Orta Doğu’daki çölleri, Güney Avrupa’yı ve ABD’yi ziyaret ediyoruz.

Hikaye, hem sessizce hareket etmemiz hem de 20. yüzyılın sonlarındaki aksiyon filmlerinden fırlamış silah ve aletleri kullanarak muhteşem olaylara ve şiddetli silahlı çatışmalara katılmamız gereken görevler tarafından yönlendiriliyor. Arada, karakterler ve hikaye hakkında daha fazla bilgi edinebileceğimiz, çeşitli yükseltmelerin kilidini açabileceğimiz, bir dizi bulmacayı çözebileceğimiz ve son olarak tamamlamak için başka görevler seçebileceğimiz bir merkez görevi gören saklanma yerine gidiyoruz.

Call of Duty: Black Ops 6’nın dayandığı ikinci sütun çevrimiçi çok oyunculu moddur. Hem altı kişilik iki takım için ana oyun varyantını hem de 2’ye 2 veya 6’ya 6 oyunlar için tasarlanmış Strike modülünü içerir. Oyunun prömiyeri için 16 yeni harita hazırlandı – “Strike” modu için 4 ve ana modül için 12.

Prestij sistemi (Klasik Prestij) geri döndüğü için bu son değil, bu sayede en yüksek rütbeye ulaştıktan sonra çeşitli bonuslara erişebiliyoruz. Ayrıca bir sinema modu ve yeni arayüz ayarları da var; ikincisi, diğer şeylerin yanı sıra, mini haritanın konumunu değiştirme ve seçilen HUD öğelerini tamamen devre dışı bırakma yeteneğini içerir.

Call of Duty: Black Ops 6’nın üçüncü ayağı, tek başımıza veya diğer oyuncularla işbirliği yaparak yaşayan ölülerin birbirini izleyen dalgalarıyla savaştığımız Zombies modudur. İlerledikçe, savaş potansiyelimizi artıran ve sonuç olarak savaş alanında daha uzun süre hayatta kalmamızı sağlayan çeşitli yükseltmelerin kilidini açıyoruz. Piyasaya sürüldüğünde elimizde iki harita vardı – Liberty Falls ve Terminus.

Call of Duty: Black Ops 6 için sıfırdan Omnimovement adı verilen tamamen yeni, gerçekçi bir karakter hareket sistemi oluşturuldu. Bu sayede herhangi bir yönde sorunsuzca koşabilir, kayabilir ve dalabilirsiniz. Dahası, yatarken dönmemize izin veriyor, bu da hareket özgürlüğümüzü daha da artırıyor ve savaş alanındaki taktiksel olasılıkları genişletiyor.

Call of Duty: Black Ops 6 Torrent torrent oyun indir

Call of Duty: Black Ops 6 Torrent Oyun İndir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir